Avdelningschef

Vi söker nu en avdelningschef för Kraftkablage

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? Rimaster söker en engagerad och kompetent Avdelningschef för vårt produktionsavsnitt Kraftkablage som vill vara med och forma framtidens produktion. Bli en del av vårt framgångsrika team och ta ansvar för en viktig del av vår verksamhet!

Ditt ansvarsområde:

Som Avdelningschef för avdelningen Kraftkablage kommer du att vara motorn bakom produktionen och utvecklingen av vårt arbete. Till din hjälp har du två arbetsledare.

Du kommer att ansvara för:

 • Primärt att leda och fördela arbetet på avdelningen. Genom att följa och vara en ambassadör för vår ledarskapsmanual Rimaster Leadership Guide
  förväntas Du bidra till en positiv arbetsmiljö och coacha dina medarbetare till framgång.
 • Arbeta med produktionsstyrning och produktionsuppföljning för att säkerställa att arbetet löper enligt plan och vidta korrigerande åtgärder eller vidarerapportera detta till produktionschef vid avvikelser. Parallellt med detta arbeta med att bygga teamet och initiera förslag till ständiga förbättringar.
 • Att arbeta med resursplanering, där du säkerställer att rätt kompetens finns på plats och att våra standardiserade arbetssätt efterföljs.
 • På ett pedagogiskt sätt bryta ned avdelningens handlingsplan till konkreta uppgifter och mål för den enskilde medarbetaren.
 • Initiera behov av, samt utveckla arbetsinstruktioner och rutiner. Detta i nära samarbete med ansvarig produktionsingenjör och resten av Din lokala ledningsgrupp för avdelningen, som även består av representanter för planering och kvalitet.
 • I samarbete med företagets HR-avdelning arbeta med rekrytering, specificera kompetenskrav och kvalifikationer för tjänster som skall tillsättas och arbeta med rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som Avdelningschef för Kraftkablage hos Rimaster bör du ha:

 • Arbetat med produktionsledning och har en gedigen förståelse för produktionsprocesser.
 • Teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade inom tidigare befattningar och interna utbildningar.
 • En förmåga att inspirera och engagera din personal och en vilja av att se andra växa och utvecklas.
 • En god förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter i en miljö som kräver snabb respons i enlighet med kundens behov.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i ERP-system är ett krav, erfarenhet av vårt affärssystem Monitor är meriterande.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt ledarskap spelar en avgörande roll i vår förändringsresa. Du kommer att ingå i vår Produktionsledning och har möjlighet att påverka strategiska beslut.


Om företaget

Rimaster är en ledande aktör inom avancerat kabelmontage och kabelproduktion. Vi är stolta över vårt tekniska kunnande och vår strävan efter ständiga förbättringar. Som Avdelningschef för Kraftkablage kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa vår fortsatta framgång och utveckling.

Omfattning:
Heltid 100%

Anställningsform/varaktighet:
Tillsvidareanställning

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Område:
Placeringsort Rimforsa

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober via www.sententiarekrytering.se.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och hur du kan bidra till Rimasters fortsatta framgång som avdelningschef för Kraftkablage.

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706–150344 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

Copyright © 2023 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin