Intern Logistiker

Nu vill vi stärka upp vår verksamhet med en Intern Logistiker. Detta är en ny tjänst inom bolaget som du tillsammans med oss kommer utforma. Implementera lokalt och samverka globalt är ledord för denna tjänst.

Om rollen:

I rollen kommer du arbeta med ledning och koordinering av Sales and Operations Planning samt att du ansvarar för implementeringen av hållbarhetsaspekter för att minimera miljöpåverkan. Du samarbetar med dina kollegor inom försäljning, inköp och planering för att främja hållbara kundalternativ och samverkan i vår globala logistikfunktion ingår även i tjänsten.

Utöver det kommer du att arbeta nära ledningsgruppen och driva S&OP processen och rapporterar direkt till VD.

Profil:

Vi ser att du har arbetat tidigare inom tillverkningsindustrin. Gärna en relevant högskoleutbildning i grunden som t.ex Industriell Ekonomi eller Supply Chain Managment, erfarenhet av logistik och S&OP -processen. Ledarerfarenhet samt certifiering inom APICS är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt i Officepaketet.

Som person är du samarbetsorienterad, du anpassar dig och hittar lösningar på ett prestigelöst sätt.
Vidare har du en analytisk förmåga dvs du kan lösa problem utan att missa de långsiktiga strategierna och har lätt att se samband i komplex information eller miljö.

Du är strukturerad, och har inga problem att arbeta enligt en tydlig process och planerar ditt arbeta noggrant, slutför det som påbörjar och håller deadlines.
Lockas du av att bryta ny mark och vara med från start och skapa något nytt så är denna tjänst något för dig!


Om företaget

Rimaster är ett Globalt tillväxtföretag, en samarbetspartner och ledande leverantör för utveckling och tillverkning av kablage, elsystem, elektronik och mekaniska produkter inom huvudsegmenten Specialfordon och Industriella system. Våra tillverkningsenheter i Sverige återfinns i Söderhamn, Rimforsa och Kisa/Horn.
Vi har även tillverkning i Polen, Kina och Serbien och säljkontor i Belgien, Frankrike och Tyskland. I Koncernen finns ca 1450 anställda och på Rimaster Development i Söderhamn arbetar 75 medarbetare.

För oss är det viktigt att sträva efter en god arbetsmiljö, en god hälsa och balans i livet hos våra medarbetare. Här erbjuds man bland annat en arbetsplats med genuint trevliga och sociala medarbetare och möjligheten att arbeta på distans, flextid och friskvårdsbidrag. Hos oss får du även den utveckling du behöver för att fortsätta växa inom din roll.

Omfattning:
Heltid 100%

Anställningsform/varaktighet:
Tillsvidareanställning

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Område:
Placeringsort Söderhamn

I denna rekrytering samarbetar Rimaster med Clockwork Hälsingland AB.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer 073-351 27 05 alternativt mail jennie.helmersson@clwork.se

Övriga frågor: hr@rimaster.se

Sista ansökningsdag är 2024-02-25

Skicka in din ansökan här via www.clockworkpeople.se

Copyright © 2024 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin