Montörer

Är du en positiv, servicemedveten, noggrann och kvalitetsmedveten person som gillar ansvar, ordning och reda och har en vilja att göra ett bra jobb så är det här jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team som monterar elektronikprodukter, kablage och elsystem.

Din profil
För att passa i den här rollen ser vi att du har god läsförståelse och logiskt tänkande för att hantera ritningsläsning och montering. Du har ett tekniskt intresse eller någon form av elutbildning eller utbildning inom lödning. Du har en bra kommunikativ förmåga i både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning.


Om företaget

Rimaster är en samarbetspartner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, kompletta elsystem, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch – exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.Omfattning:
Heltid 100%

Anställningsform/varaktighet:
Visstid

Tillträde:
Enligt överenskommelse så snart som möjligt

Område:
Placeringsort Söderhamn

Urval: Löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdatum (30/4), mejla din ansökan till: hr@rimaster.com

Har du frågor om tjänsterna maila någon av våra produktionschefer:

Mikael Löfqvist: mlo@rimaster.com
Peter Forsman: pfo@rimaster.com

Copyright © 2023 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin