Rimaster looking for Global HR manager

Swedish language skills required for this position. Information posted below in said language.

Till Rimaster AB i Rimforsa söker vi nu en

Global HR-chef

Rimaster Group söker nu en affärsdriven Global HR-chef med passion för att utveckla, behålla och attrahera medarbetare och ledare. Rimaster Group har idag verksamhet i flera länder. I och med att företaget har expanderat kraftigt de senaste åren så föreligger ett allt starkare behov att samordna HR-frågorna i koncernen och få HR-medarbetarna att arbeta ännu mer affärsorienterat. Områden som särskilt pekats ut är personal- och ledarutveckling, strategisk kompetensutveckling och Compensation & Benefits.

Inom Rimaster finns övertygelsen att ett starkt HR-fokus kan bidra till ökad lönsamhet genom att bl.a. koppla HR-investeringar till tydliga lönsamhetsmål. I styrelsen och bland ägarna finns ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och av lärande i organisationen. I nuläget finns lokala HR-resurser i Rimasters dotterbolag.

Globala HR-chefen kommer att rapportera direkt till CEO för Rimaster Group och kommer att ingå i Rimasters Global Management Team.

Vem är det vi söker?
Vi söker en mycket affärsdriven HR-chef som har flerårig erfarenhet av att framgångsrikt ha drivet och ansvarat för en HR-funktion i ett internationellt företag. Det är meriterande att ha erfarenhet från tillverkande företag. Du har PA-utbildning på Högskolenivå eller motsvarande.

Som person är du handlingskraftig, initiativrik och tar ansvar. Du har förmågan att se saker utifrån ett strategiskt perspektiv och är van att självständigt driva förändringar. Som ledare utvecklar du andra genom att delegera, ge ansvar och coacha.

Intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att ringa Stefan Johansson på Rely Consulting, 0706 – 58 59 45.
Du söker tjänsten via www.relyconsulting.se senast den 20 oktober 2018. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

LÄS SOM PDF

Contact us