Rimaster idag

Vi verkar globalt, men finns alltid nära våra kunder. Vi gör det enklare för dig!

Om oss

Våra produktionsenheter kan hantera såväl små serier som löpande serieproduktion av produkter med varierande komplexitet – alltid med fokus på kostnadseffektivitet, kvalitet och miljö. Vi har förtroendet från flera av världens ledande tillverkare av specialfordon och industriautomation.

Globalt företag

Rimaster är en partner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch – exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation.

Vi är ett globalt företag med ursprung och huvudkontor i Rimforsa, Sverige. I dag har vi enheter för försäljning, design, utveckling och tillverkning i Rimforsa, Söderhamn och Horn i Sverige, i Paracin, Serbien, i Czaplinek och Borne Sulinowo i Polen samt i Ningbo, söder om Shanghai, i Kina.

Säljkontor finns även i Belgien, Frankrike och Tyskland.

image

Snabb utveckling!

Under de senaste åren har Rimaster utvecklats snabbt! På tio år har vi mer än fördubblat antalet anställda. Från ca 600 personer 2012 till ca 1 450 personer 2023.

image

High mix - Low volume...

Vår huvudsakliga strävan är att ha en kundbas med globala industriella produktägare inom två marknadssegment, baserade på slutprodukter och applikationer.

Systemintegration Kablage Kontrollpaneler Elskåp Batterikablage Utveckling Hytter Mekanik Elektronik Plastgjutning
Copyright © 2024 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin