Utveckling

Rimaster har omfattande erfarenhet av utveckling för kunder inom olika branscher.

Globala utvecklingsprojekt

Utvecklingsprojekten sker ofta på global nivå med central styrning. Vi är specialiserade på elsystem avsedda för specialfordon men har även djupgående kunskaper inom mekanik och mekatronik. Våra utvecklingsingenjörer kombinerar ett allmänt systemkunnande med hög kunskap om marknadens krav och arbetar alltid nära våra övriga produktområden.

För mer information, välkommen att kontakta Andreas Sjölin, tel +46 70 517 33 15.

image

Rimaster erbjuder avancerad produktutveckling i 3D CAD

Rimaster har resurserna att ta din produkt från idéstadiet till serieproduktion. Möjligheterna till gränsöverskridande samverkan med övriga affärsområden inom mekanik, kablage, batterikablage och kontrollpaneler skapar möjligheter till innovativ och resurseffektiv produktutveckling.

Utveckling i 3D CAD

Rimasters erfarna utvecklare har olika kompetenser inom systemutveckling och mekanikkonstruktion – från komponenter till kompletta produkter. Vi har djupgående kunskaper inom komponentval, metodutveckling och tillverkningsprocesser och utvecklar i 3D CAD. Vid önskemål utför vi arbetet direkt i kundens egen 3D CAD- miljö för en effektiv och sömlös process.

Produktionslösningar

Rimasters effektiva tillverkningsorganisation är ett nästa, naturligt steg när den utvecklade produkten ska sättas i produktion. Våra välutrustade produktionsanläggningar i Sverige, Polen och Kina möjliggör effektiva helhetslösningar där vi kan erbjuda full kontroll över hela processen från utveckling till leverans.

Vår utveckling

3D CAD. Creo Parametric, Creo Cabling

2D CAD. Creo Schematic, AutoCad, Autocad Electrical

Vi är inte bundna till enskilda programvaror utan är öppna för att jobba med de verktyg som kunden föredrar.

image
Copyright © 2024 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin