Referenser

Många av våra kunder har vi samarbetat med under lång tid. En del kunder hjälper vi med produktion av enkla detaljer, andra önskar hjälp med allt från utveckling till produktion, leverans och eftermarknad.

Läs mer under referenser nedan.

EV
Chargestorm

Svenska Chargestorm var en av pionjärerna inom e-Mobility. I dag är företaget marknadsledande på systemlösningar och laddningsstrukturer för elfordon. Företagets nya storsäljare tillverkas av Rimaster i Rimforsa.

Läs mer
Road & Construction
Ditch Witch

I ett helt nytt projekt hjälper Rimaster den amerikanska tillverkaren Ditch Witch och dess återförsäljare i Europa att anpassa sina maskiner. I nära samarbete utvecklar Rimaster Cab & Mechanics en skräddarsydd hytt till den nya horisontella riktningsborren JT 24.

Läs mer
Mining
Epiroc

Under våren har Rimaster påbörjat leverans av komplexa elskåp som installeras i Epirocs ovanjordsborrigg FlexiRoc D65. ‎ Patrik Andwester, Global Key Account Manager på Rimaster Electrosystem, och Therese Hallberg, Commodity Manager för Strategic Purchasing på Epiroc, redogör för samarbetet.

Läs mer
Material Handling
Jungheinrich

Jungheinrich är en av de ledande inom intralogistikleverans och förlitar sig på systemleverantörer med stor vertikal integration.
”Rimaster ger oss prestanda i särklass eftersom de vet exakt hur kablaget ska anslutas till Jungheinrichs produkter”, säger Marcus Gessner, överordnad inköpschef.

Läs mer
Industrial
Optiqo

Digitaliserad fastighetsskötsel är en miljardbransch. Svenska uppstickaren Optiqo är en av pionjärerna på området – och nu växer företaget över hela världen med sina smarta tjänster för flygplatser, sjukhus och köpcentrum. Med sig på resan har man Rimaster Development.

Läs mer
Agriculture
Väderstad

Världsrekordet i precisionssådd innehas av svenska Väderstad. Väderstads innovativa precisionssåddmaskin Tempo kan helt enkelt köra lite fortare än alla andra – samtidigt som utsädet skjuts ner med stor precision. Tempomaskinen har en elektronisk styrenhet som är utvecklad och tillverkad av Rimaster.

Läs mer
Copyright © 2024 – Material published on this website is protected by copyright.
Linkedin