Referenser

Många av våra kunder har vi samarbetat med under lång tid. En del kunder hjälper vi med produktion av enkla detaljer, andra önskar hjälp med allt från utveckling till produktion, leverans och eftermarknad.

Läs mer under referenser nedan.

 


FTG Cranes

Från hösten 2015 har vi utvecklat och levererat färdiga styrsystem till FTG Cranes produkt V-kran. Vi medverkade redan tidigt i utvecklingsfasen, lyssnade på FTGs behov och tog fram en teknisk lösning på styrsystemet.


Atlas Copco

Atlas Copco är världsledande inom bla maskiner för gruvindustrin och kompressorer, två affärsområden till vilka Rimaster levererar tjänster och produkter.


Huddig

Huddig utvecklar, tillverkar och säljer grävlastare till el-, järnvägs- och entreprenadbranschen. Huddig har länge varit marknadsledande bland grävlastare på den svenska marknaden.


Malwa Forest

Rimasters samarbete med Malwa började våren 2009. Malwa, då ett ungt företag, behövde hjälp med att snabbt ta fram ett elsystem för sin nya miniskotare, Malwa 360.


Konecranes Lift Trucks

Konecranes är en världsledande leverantör av lyftutrustningar för verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Oavsett lyftbehov, åtar de sig lyftutrustning och tjänster som ökar produktiviteten och värdet på ditt företag.


Haulotte Group

Rimaster och Haulotte slöt hösten 2015 ett omfattande samarbetsavtal kring utveckling och tillverkning av kablage och styrboxar. Global närvaro för att kunna leverera till Haulottes olika fabriker i Europa och Kina är en viktig del i samarbetet, liksom att vi erbjuder både försäljning och teknisk support på plats i Frankrike där Haulotte har sitt huvudkontor.


Kontakta oss